Mica, dar încântătoarea echipa Webspire

Suntem mici, dar puțini. Bine, mai puțin Andreea, fondatoarea, care are 1.87 m. Ea nu e mică. În rest, tot puțini suntem.
Webspire a împlinit 10 ani. E o agenție veselă, în care atât colegii, cât și clienții, trebuie să treacă, mai întâi, testul pentru simțul umorului. După care începe treaba. Suntem mereu cu zâmbetul pe buze, dar foarte serioși cu taskurile pe care le avem de făcut. Ne ținem de cuvânt în peste 90% din cazuri și, din păcate, spunem tot ceea ce credem. Nu ne place să fim executanți, ne place să fim parte din proiectele clienților noștri și să aducem că aducem plus valoare cu adevărat. Ne supărăm, dar ne și împăcăm. Suntem oameni, nu suntem perfecți (nici nu vrem, nici nu putem, după cum spunea și cântecul), dar facem tot ceea ce putem mai bine în acel moment, ca lucrurile să iasă bine. Și mereu bine intenționați. Și veseli. Am mai spus? 
Avem o echipă extinsă de colegi și colaboratori, peste 20 de oameni. Când nu știm să rezolvăm ceva, găsim soluții. Nu ne e rușine să cerem ajutorul. Oamenii din echipa Webspire lucrează împreună de peste 10 ani. Așa că și atunci când externalizăm, știm exact cu cine lucrăm și cum să facem lucrurile să se întâmple.

Andreea Georgescu
Founder
Carolina Dadîm
Account Manager
Andreea Tataru
Social Media Manager
Elena Pleșa
Jack of all trades to be
Miruna Manolache
Asistent Manager
Aici poți fi și tu
Dă-ne un semn pe contact@webspire.ro