Ce știm să facem

Consultanță de Digital

Ne place să ne gândim la cum se va contura viitorul și să fim parte din deciziile importante pe care companiile le iau. Ne bucurăm să fim alături de antreprenorii români sau de președinții de companii internaționale care decid direcțiile. Suntem întotdeauna mândri să fim parte activă din schimbare și ne gândim întotdeauna cu emoție care va fi impactul acțiunilor și ideilor noastre asupra publicului. Pentru că, deși lucrăm în digital, suferim de empatie cronică offline.

Online Reputation Management

Este una dintre zonele cele mai active și dinamice din activitatea noastră. O îmbinare de activități de SEO, PR, native advertising și Intellectual Property, Online Reputation Management este o serie de tehnici care ne ajută să protejăm imaginea online pentru companiile sau persoanele publice care se confruntă cu atacuri de imagini. Și nimic nu este mai interesant și provocator decât încercarea de a declasa rezultate negative în căutări. Iar noi, la Webspire, suntem specializați în aceste activități.

Storytelling & Content writing

Poveștile ne dau acces către o altă lume și către alte experiențe. Viața noastră este limitată la un număr finit de experiențe, dar ceea ce citim, ceea ce vedem, ne dă acces către alte lumi și ne îmbogățesc experiența personală. Am scris piese de teatru pentru clienții noștri, am făcut scripturi pentru spoturi care au devenit virale, am viralizat postări în Social Media și suntem mereu atenți la oamenii din jur și la tot ce ne înconjoară pentru a putea reda povești despre alte perspective. Contentul nostru nu te lasă indiferent.

Social Media

“Bună dimineața la cafeluță” este un mesaj care are un reach și engagement enorm în Social Media. Dar nu mergem în această direcție. Chiar dimpotrivă. Ne place ca atunci când oamenii citesc postările brandurilor de pe canalele Social Media, să descopere întotdeauna o informație nouă, o poveste care îi va urmări mai departe în zi, ceva care îi va face să zâmbească și le va asigura chiar și pentru câteva secunde o stare de bine, care poate chiar îi va ajuta să aibă o zi mai bună. Ne place să facem content care să schimbe starea oamenilor și care sa nu-i lase indiferenți.

Creștere trafic & vânzări

Partea frumoasă a internetului este că îți spune imediat dacă ai făcut bine. Iar daca nu ți-a ieșit din prima, ai mereu oportunitatea să repari foarte rapid. Dar pentru a face acest lucru trebuie să monitorizezi constant rezultatele. Orice campanie este gândită pentru un obiectiv. Orice banner este desenat cu gândul la un om care este în căutarea unui produs. Un newsletter pentru a le da informații cu adevărat utile oamenilor care au avut încredere în brandul tău. Datele și statisticile pe care tool-urile de Analytics le oferă, te îndruma singure către deciziile cele mai bune pentru business-ul tău. Trebuie doar puțină atenție pentru a le urmări, dar și conștiinciozitate. Iar pentru asta Google Ads, Facebook ads, Linkedin ads, întotdeauna la atingerea obiectivelor stabilite.

Design

De multe ori, facem design pe bandă rulantă: bannere pentru campanii Pay Per Click, newslettere, pop-up-uri, cover photos și profile pictures. E la ordinea zilei. De câteva ori, însă, reușim să facem design absolut extraordinar, care să exprime grafic idei inovative, planuri de viitor și content. Ne place să spunem mult prin design minimalist. Și rar, foarte rar, reușim să concepem site-uri extraordinare pentru clienții noștri, prin care userii se bucură pur și simplu să navigheze.

Video

Atunci când cineva ne trimite un mail foarte lung, spunem mereu că așteptăm filmul. Glumim, desigur. Am scris o mulțime de scripturi pentru spoturi online, pentru Social Media sau pentru video de prezentare pentru branduri. Andreea chiar a scris și un serial tv, dar și două filme. Așa că ne place foarte mult atât partea de concept și script, cât și organizarea echipei de filmare, pregătirea propsurilor, editarea și, bineînțeles, șlefuirea materialului finit.

Dezvoltare de site-uri

Imaginația și posibilitățile sunt infinite. Iar aceste lucruri ne devin mult mai clare atunci când lucrăm cu partenerii noștri la dezvoltarea unui site, fie pe care-l dezvoltăm de la 0 pentru branduri noi, fie când branduri care trec prin rebranding vor o nouă imagine sau dacă e vorba de îmbunătățit varianta actuală a site-ului. Reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun între cererile și dorințele inițiale și ceea ce este posibil din punct de vedere tehnic și eficient pentru rezultate viitoare. Am lansat în cei 10 ani de activitate peste 100 de site-uri și ne mândrim foarte tare cu acest aspect. Noi suntem genul de agenție care nu va uita niciodată bara de search din site.